CBB-unit naar Blindencentrum voor ID-kaarten

1 CBB unit naar Blindencentrum voor ID kaartenEen speciale unit van het Centraal Bureau voor Burgerzaken, het CBB, was enkele dagen geleden in het Blindencentrum aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Het doel was om identiteitskaarten voor de aldaar vertoevende personen met een beperking te maken. Op zich is dit een prachtig besluit van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het is immers gemakkelijker voor CBB om met hun apparatuur naar het Blindencentrum te gaan dan dat men alle bewoners en pupillen van het Blindencentrum naar het CBB moet transporteren en begeleiden. Dit project kan als zeer geslaagd worden beschouwd. In het kader van de komende verkiezingen is het van belang dat alle kiezers over een geldige identiteitskaart beschikken. Bij het Blindencentrum zijn er ook pupillen ondergebracht die de leeftijd hebben bereikt om te mogen stemmen. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!