Agente op motorfiets ramt auto van achteren

Agente op motorfiets ramt auto van achteren.1Een agente van politie reed vrijdagmorgen omstreeks 06.00 uur over de Martin Luther Kingweg op haar dienstmotorfiets. De bestuurder van de wagen, een militair, vertelde dat hij richting stad reed toen hij ter hoogte van Batco op een gegeven moment een klap hoorde. Hij bracht zijn wagen tot stilstand en stapte vervolgens uit. Hij zag de agente op de grond liggen. Met haar toestemming werd haar valhelm losgemaakt, waarna zij de bestuurder van de pick-up vroeg om haar portofoon aan te maken. Zij deelde haar collega’s mede dat zij betrokken was bij een aanrijding. De politie was binnen een fractie van minuten ter plekke om haar assistentie te verlenen. Vanwege de val liep de agente verwondingen op. De ambulance werd ingeschakeld waarna zij naar de Spoedeisende Hulp werd afgevoerd. De motorfiets werd in opdracht van de politie per sleepdienst afgevoerd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!