Winkelier schiet indringer dood

dblogoDe eigenaar van een bekende auto-onderdelenzaak aan de Fredrik Derbystraat heeft vrijdagmorgen een indringer neergeschoten. Volgens de eigenaar was hij naar zijn zaak en zag tot zijn schrik iemand over het binnenhek in het pand springen. Bij het zien van de indringer haastte de eigenaar zich naar zijn kantoorruimte en pakte daar zijn jachtgeweer. De verdachte die intussen het pand was binnengedrongen werd door de eigenaar vanuit zijn kantoor beschoten. Het afgevuurde schot raakte de verdachte in zijn borststreek welke fataal voor hem afliep. De verdachte is ter plekke overleden. De tweede comparant, die het geval zag gebeuren, koos volgens de aangever het hazenpad. De neergeschoten verdachte had een wapen in zijn hand. Na het incident belde de eigenaar zijn zwager die een zaak heeft aan de Zwartenhovenbrugstraat. De politie van het ressort is ter plekke bezig met het onderzoek. Volgens een familielid is er beeldmateriaal die intussen door de politie is veiliggesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!