VHP betreurt negatieve berichtgeving rond Nisha Jhakry

Nisha JhakryDe VHP leiding betreurt dat Nisha Jhakry, die op de lijst van de VHP in Nickerie als aspirant-DNA-kandidaat was geplaatst, niet op een correcte manier is bejegend door Shantie Changoer middels een ingezonden bericht in de media. In gesprek met de leiding van de VHP blijkt dat het hoofdbestuur niet op de hoogte was van die negatieve berichtgeving. De VHP leiding distancieert zich van dat bericht.
Changoer heeft eigendunkelijk namens de structuren van Nickerie-West, onder de noemer lid van het Management Team Nickerie, dat negatieve bericht over Nisha, naar de media gestuurd terwijl hij geen lid is van het Managementteam van Nickerie. Changoer is slechts lid van het Ressort Coördinatie Team (RCT) van Nickerie West.
De partijleiding doet een dringend beroep op de leden om elkaar niet onheus te bejegenen maar partij-leden respectvol, begripvol en correct te behandelen. We moeten als VHP’ers nauw met elkaar samenwerken om het grote doel te bereiken namelijk, de verkiezingswinst op 25 mei.
Jhakry, heeft de partijleiding beloofd dat ze hard gaat werken voor de partij en dat ze gaat voor het algemeen belang boven het eigenbelang. Zij gaat haar rol binnen de structuren van de Jongerenraad en van het Bureau van de Voorzitter wederom vervullen waar zij vanaf het begin haar krachten had gegeven.
Om de eenheid binnen de partij te bewaren is dit hoofdstuk voor Jhakry afgesloten. Ze roept eenieder op, vooral de jongeren, de gelederen te sluiten om op 25 mei de maximale winst te behalen. Ze is ervan overtuigd dat V7 de beste keus is om ons land economisch op een goede spoor te brengen, waardoor elke Surinamer een beter bestaan zal hebben.
VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!