NDP Pitbulls Wanica doodgebloed

dblogoDagblad Suriname heeft van welingelichte bronnen vernomen dat de groep NDP Pitbulls Wanica uit elkaar is gevallen. De groep bestond uit een groep veldwerkers die vanuit de VHP was overgestapt naar de NDP. Alleen Vijay Chotkan is nog actief binnen de NDP met nog enkelen. Naar verluidt is Chotkan één van de NDP-kandidaten in Wanica. De bron zegt ook dat de leider van de Pitbulls terug is naar zijn oude politiek huis, de VHP.
Circa vier jaren geleden toen de Pitbulls hun intrede deden binnen de NDP was alles koek en ei. Naar gelang de tijd verstreek, leerde de groep de andere zijde van de paarse partij kennen. Één van de voorstellen van de mannen was namelijk, het in orde maken van grondpapieren van vooral de minderbedeelde burgers. Dit voorstel werd faliekant van de tafel geveegd.
De bron geeft verder mee dat sommige personen die een NDP-vlag op hun erf hebben staan, aangeven dat indien de NDP nog 5 jaren aanzit, zij letterlijk gras zullen eten. De NDP-vlag laten zij op hun erf staan uit vrees voor rancune, omdat ze een baan hebben bij de overheid. De bron zegt duidelijk dat de mensen bang zijn voor de NDP. Uit vrees bezoeken zij ook geen vergaderingen die door andere politieke partijen worden uitgeschreven. Gesteld wordt dat het plaatsen van de vlaggen, slechts een show is, terwijl anderzijds de burgers zijn gemuilkorfd door de NDP. ‘Maar ook al zijn de vlaggen op hun erf, ze gaan helemaal niet stemmen op de NDP.’ Dagblad Suriname maakte contact met de leider van de Pitbulls, maar hij onthield zich van elk commentaar.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!