DOE installeert kern te Nieuwe Grond

DOE installeert Kern te Nieuwe Grond. 1Zaterdag heeft het team van DOE Wanica onder aanvoering van de twee voortrekkers, Kartika Doerdjan en Gloria Lie Kwie Sjoe, te “Wi Oso” op Nieuwe Grond een meeting gehouden. DOE-trekker Nieuwe Grond Jimmy Giskus zei dat hij veel sociale problemen tegenkomt. Vooral de jongeren roept hij op om te gaan voor verandering en visionair sterk inspirerend leiderschap. Wanica-kandidaat Gloria Lie Kwie Sjoe viel hem bij. “Een leider dient mensen te inspireren door zijn levenshandel en wandel. Er is een morele crisis gaande . Kleine jongens zien drugshandel niet als slecht, maar als een winstgevende goede business. Het is de hoogste tijd voor sterk en eerlijk leiderschap”, zegt Lie Kwie Sjoe. Meer vrouwen in de komende regering, een speerpunt van DOE, kunnen een sterke bijdrage leveren aan meer welzijn voor de burgers. Een sterke economie met voldoende werkgelegenheid wil DOE bereiken door vooral het midden en klein bedrijf te steunen en te stimuleren. Echter moet het welzijn van de mensen centraal staan. DOE staat daarom voor goed onderwijs, optimale gezondheidszorg en een woning voor elk gezin. “DOE partij groeit elke dag en is voor alle Surinamers”, benadrukte Lie Kwie Sjoe tot slot .
Kartika Doerdjan gaf een inleiding over hart en vaatziekten. Doerdjan riep de mensen op om hun omgeving te motiveren om te stemmen op DOE voor de verandering. Voor een eerlijker beleid, minder corruptie en goede gezondheidszorg en onderwijs. “Doe bun!” riep Doerdjan met opgestoken duim. Andrew Baasaron, DOE-penningmeester, installeerde een nieuwe kern en gaf aan dat de partij klaar is voor regeerverantwoordelijkheid en trots is op haar power woman Lie Kwie Sjoe en Doerdjan van DOE Wanica.

error: Kopiëren mag niet!