Verdachte zedenzaak verandert van advocaat

dblogoDe verdachte Henry F. heeft op de afgelopen zitting vijf jaar tegen zich horen eisen. Deze verdachte staat terecht voor een zedendelict, waarbij hij een minderjarig meisje zou hebben verkracht. De vervolgingsambtenaar, Bibian Tjin Liep Shie, achtte verkrachting wettig en overtuigend bewezen. Deze zaak stond gisteren voor pleidooi op de rol. De verdachte heeft zonder het gerecht te melden een andere raadsman in de arm genomen. Advocaat Irvin Kanhai verzocht de rechter om de verdere behandeling te willen uitstellen, omdat hij het dossier nog niet heeft kunnen doornemen. Kantonrechter Robbert Praag verdaagde de zaak naar 25 maart. Op die dag pleit Kanhai voor de verdachte. Tot dan blijft Henry in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!