Boks.sr komt met tweede Politiek debat

dblogoBoks.sr organiseert op 14 maart aanstaande voor de tweede keer een uniek politiek debat voor en door jongeren in Club Euphoria, boven ‘The Garden’ aan de Kleine Waterstraat. Dat jongeren wel degelijk geïnteresseerd zijn in politiek heeft de zeer succesvolle kick-off van de reeks Boks.sr politieke debatten op 14 december 2014 bewezen. In een afgeladen ballroom van Hotel Torarica debatteerden jongeren van verschillende politieke partijen fel, maar met respect voor elkaars standpunten. Ook de achterban, die in groten getale was afgekomen op het evenement, was zeer betrokken en reageerde enthousiast op de soms zeer heftige discussies.
Politieke discussie met stemmers
In het 2e politieke Boks.sr debat zullen de jongeren van verschillende partijen weer discussiëren aan de hand van stellingen over verschillende beleidsgebieden zoals milieu, toerisme en natuurlijke hulpbronnen. Maar het publiek is de grote speler in het geheel; zij vertegenwoordigt immers degenen die uiteindelijk zullen stemmen op de verschillende partijen. De jonge politici zullen ook ingaan op kritische uitlatingen en vragen van het publiek.
Motivational Speech
We all need some words of encouragement. Je bent jong en je gaat voor het eerst stemmen. Of misschien was je helemaal niet van plan te stemmen. Sandrina Hunsel van Moonstone coaching & counseling geeft een motivational speech waarmee ze de jongeren zal motiveren richting de stembus en wel zodanig dat je een spiegel voorgehouden krijgt. Dit mag je niet missen.
Pecha Kucha
“Boks.sr presenteert voor de tweede maal de Pecha Kucha. Deze in Japan ontwikkelde manier van presenteren is jong en dynamisch. Middels een slideshow van 20 foto’s van elk 20 seconden zal een jongere zijn/haar verhaal doen in 6 minuten en 20 seconden. Bij het Sranan Sani event van Boks.sr vorig jaar is deze vorm van presenteren goed aangeslagen en we hebben wederom 3 bruisende kandidaten on stage”, zegt Boks.sr directeur, Sharmila Ramadhin.

error: Kopiëren mag niet!