Verdachte vrouw meldt zich aan bij politie

dblogoDe 36-jarige Carolyn C. heeft zich vrijdag 6 maart vrijwillig aangemeld op het politiebureau Flora. Deze vrouw wordt ervan verdacht haar ex-vriend, Gregory M., in de hals te hebben gestoken met een mes. Dit geval deed zich voor in de nacht van dinsdag omstreeks 21.30 uur bij de inham van de Abiastraat. De politie van Flora was na de waarschuwing op de betreffende plek. Ter plekke trof de sterke arm een slachtoffer aan met een steekverwonding in de halsstreek. Het betrof de 23-jarige jongeman, die niet aanspreekbaar was. Het slachtoffer werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar de artsen operatief hebben ingegrepen.
Uit verklaring van de verdachte blijkt dat zij de relatie met Gregory had beëindigd. Echter bleef de jongeman bij haar aandringen en wilde hij een gesprek met haar hebben. Op die bewuste avond ging Gregory thuis bij de vrouw en probeerde met haar te praten. Op een gegeven moment zou de man haar in een wurggreep hebben gehouden. Carolyn gaf aan dat zij zich hevig zou hebben verzet. Ze kon zich op een bepaald moment losrukken. De man zou toen een mes tevoorschijn hebben gehaald en haar daarmee hebben bedreigd. Carolyn ontkende de 23-jarige Gregory te hebben gestoken. Het slachtoffer dat intussen weer bijgekomen is, verklaarde ten overstaan van de politie dat Carolyn hem gestoken heeft. De sterke arm heeft de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!