KTPI mag samenwerken met Abop

KTPIDe KTPI (Kerukunan Tulodo Pranatan Inggil) (Partij voor nationale eenheid en saamhorigheid van de hoogste orde) heeft op zondag 8 maart 2015 een ALV gehouden in haar partijcentrum Wisma Arjuna aan de Bonistraat. Tijdens deze vergadering zijn er belangrijke besluiten genomen die de partij in staat moet stellen om deel te nemen aan de Algemene Vrije en Geheime verkiezingen van mei 2015. De ALV heeft ook haar goedkeuring gegeven aan het financieel verslag van de penningmeester. De voorzitter van de KTPI, Willy Soemita, heeft een uiteenzetting gegeven van de resultaten van de gevoerde onderhandelingen met de ABOP. Deze handelingen zijn samen met de PDO gevoerd. Hieraan voorafgaand heeft hij een uitgebreide verslag gegeven over de gevoerde gesprekken binnen V7 en met de NDP. Ook de samenwerking met de PDO heeft hij benadrukt tijdens zijn speech. De voorzitter riep de vergadering op om alle zeilen bij te zetten voor maximale resultaat bij de komende verkiezingen. De secretaris heeft de administratieve zaken over deelname aan de verkiezingen uiteengezet aan de vergadering. Ook de ABOP was vertegenwoordigd tijdens deze ALV. De ABOP delegatie heeft in haar boodschap de felicitatie overgebracht aan de KTPI met deze samenwerking. De KTPI heeft aan het eind van deze ALV toestemming gekregen van de vergadering om deel te nemen aan de verkiezingen in combinatie verband met de ABOP en de PDO. Deze combinatie zal de verkiezingen ingaan onder de naam AC, “de Alternatieve Combinatie”.

error: Kopiëren mag niet!