U-15 Natio wint twee keer van Frans-Guyana

1 U-15De nationale U-15 selectie van Suriname heeft afgelopen weekend twee keer gewonnen van haar leeftijdsgenoten uit Frans-Guyana. Dit is een jaarlijks terugkerende interland-ontmoeting, die als tegenbezoek van de Fransen geldt als Surinames deelname aan het Claude Elisse Memorial toernooi elke eind december in Cayenne. Vrijdag won Suriname met 7-1 en zaterdag met 3-0. In december had Frans-Guyana nog met 2-0 gewonnen van Suriname. De selectie van Frans-Guyana van toen verschilt met deze. De Fransen bereiden hun nieuw team voor om in december 2015 mee te doen aan het Claude Elisse toernooi. Suriname, onder leiding van trainer Regillio Vroom, daarentegen speelde zoveel mogelijk met dezelfde jongens van vorig jaar, daar we de jongens bij elkaar proberen te houden in verband met de voorbereidingen van het Digicel Kick Start evenement. In de eerste wedstrijd was de ruststand al 5-1, waarna gewonnen werd met 7-1. De goals van Suriname in deze wedstrijd kwamen van Archero Hoever van Robinhood (4x), Mgwenza Vola van Leo Victor, Jenario Eenig (Transvaal) en Chesron Aloewel (Robinhood). In de tweede partij scoorden Hoever (Robinhood), Jaycee Marsidin (Robinhood) en Migweiro Pinas (Inter Moengotapoe).

error: Kopiëren mag niet!