Nederlander Marciano Pocorni doodgeschoten in Paramaribo

200De 37-jarige Nederlander, Marciano Pocorni, is maandagochtend rond 03.30 uur doodgeschoten in bar-dancing Shisha aan de Wolframstraat. Het slachtoffer Pocorni heeft ter plekke het leven heeft gelaten terwijl een tweede man die ook schotverwondingen heeft opgelopen naar de Spoed Eisende Hulp is vervoerd. Het is vooralsnog niet bekend waar het tweede slachtoffer is geraakt. Volgens de politie zijn twee verdachten in de bar gekomen en hebben terstond het vuur geopend op Pocorni. Hij is geraakt op fatale delen op het lichaam waaronder in zijn hoofd, heup en benen. Pocorni is ter plaatse overleden. Vermoed wordt dat hier sprake is van een afrekening. Nederlandse kranten schrijven over deze zaak en noemen Pocorni crimineel en Amsterdamse boef.

error: Kopiëren mag niet!