Lijk aangespoeld van 23-jarige

dblogoHet ontzielde lichaam van de 23-jarige Dhiradj Baboelal is zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur aangespoeld bij de steiger van Vabi aan de Alibaksweg. Dit slachtoffer is in de nacht van donderdag op vrijdag 27 februari van de Wijdenboschbrug gesprongen. Zijn voertuig werd vrijdag op de brug onbeheerd aangetroffen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer zich van het leven heeft beroofd vanwege relatieproblemen. Althans, dit is gebleken uit een verklaring van een vriend die vrijdag ter plekke was. Hij verklaarde dat Baboelal een vriend van hem is. Baboelal zou de getuige hebben gebeld en hem hebben voorgehouden dat hij zich van het leven zou beroven. Hij zou van de brug springen en dat zijn vriend zijn wagen moest ophalen van de brug. In de auto heeft de politie een zaktelefoon aangetroffen met afscheid-sms’jes.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!