Abop erkent Tigri niet als Surinaams grondgebied

frontAbop ziet Tigri niet als Surinaams grondgebied 1
frontinsteekAbop ziet Tigri niet als Surinaams grondgebied 2De Abop afdeling Marowijne en enkele aanhangers van deze partij vinden dat Tigri geen Surinaams grondgebied meer is. Dat probeerden ze enkele personen wijs te maken in een discussie op facebook, die ontstaan was nadat deze Abop’ers een verkeerde Surinaamse landkaart plaatsten op een promostuk.
Deze Abop’ers probeerden de verkeerde Surinaamse kaart te rechtvaardigen, door te stellen dat internationaal deze kaart gebruikt wordt. Volgens de vervaardiger van dit promostuk heeft hij wikipedia als bron gebruikt en ook google. Maar wat hij niet weet is dat wikipedia geen officiele en betrouwbare bron is. ‘Op wikipedia kan een ieder informatie plaatsen, ook al is dat onjuist. En google is maar een zoekmachine’, werd hem duidelijk gemaakt door een persoon die reageerde op deze post. Echter bleven de makers van dit stuk volharden dat deze Surinaamse kaart zonder Tigri internationaal erkend is en dat de discussie daarmee af is.
‘U moet niet doen alsof uw neus bloed. De realiteit is hard, maar het is zo!!!!!’, reageerde Abop Afdeling Marowijne op een post van een andere persoon, die ook attendeerde dat de kaart fout is. Een andere stelling van een persoon was dat men niet moet uitgaan van wat internationaal gezegd wordt, maar een Surinaamse standpunt moet hebben en dat is dat Tigri van Suriname is.

error: Kopiëren mag niet!