Sunny Point na 27 jaar voorzien van water

Sunny Point na 27 jaar voorzien van waterOp Sunny Point is er een aanvang gemaakt met het aanleggen van een waterleidingdistributienet. “Na 27 jaren, dank zij deze regering, heeft Sunny Point eindelijk water”, zei de dc van Wanica, Roline Samsoedin. “Water is het allerbelangrijkste in de levensbehoefte van een mens”, verduidelijkte de dc. Samsoedien verzocht de mensen om, nu ze water hebben, er zuinig mee om te gaan.
Victori Avanissi, bewoner van Sunny Point, sprak de aanwezigen toe. “We hadden al onze hoop opgegeven, omdat 27 jaren niet 27 dagen zijn. Vandaag schrijft Sunny Point geschiedenis. Als deze regering iets zegt, doet zij dat ook. Een regering zonder Bouterse zou dit niet hebben gedaan. We horen zoveel mensen zeggen dat deze regering niet werkt. Di yu ben sidong, san yu ben du”, aldus Avanissi.
Marlon Oosterling, hoofd Dienst Watervoorzienning, beloofde de bewoners dat zij binnen 2 weken klaar willen zijn met de hoofdbuizen, zodat een ieder zich kan aanmelden voor aansluiting. De eerste plek die zal worden voorzien van water is de school te Sunny Point.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!