Man gesnapt met 15 wikkeltjes coke

dblogoDe 40-jarige Marcel B. is in het weekend door de politie van Livorno aangehouden en in verzekering gesteld. Op de bewuste zondagavond was de politie op surveillance. Aan de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van de visverkoopplaats, zag de sterke arm een man. Bij het zien van de politiewagen liep de man weg. De politie reed door en op de terugweg zagen de politieagenten weer dezelfde man nu iets weggooien. Dit was aanleiding voor de wetsdienaren om een onderzoek in te stellen. De sterke arm trof 15 wikkels cocaïne in een zak aan met een gewicht van 3.9 gram. Na de vondst werd de verdachte overgebracht naar het bureau. Hij is door de hulpofficier voorgeleid en ingevolge het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Marcel blijft in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!