VHP jongeren maken bedevaartsoord Weg naar Zee schoon

Kishan Ramsukul en jongerenvoorzitter Ritesh Sardjoe van de VHP bezig de modderlaag in het bedevaartsoord weg te wassen
Kishan Ramsukul en jongerenvoorzitter Ritesh Sardjoe van de VHP bezig de modderlaag in het bedevaartsoord weg te wassen
De jongeren van de politieke partij VHP uit Paramaribo hebben gisteren de onder modder bedolven bedevaartsoord te Weg naar Zee schoongemaakt. Dit gebeurde onder leiding van Kishan Ramsukul, voorzitter van VHP Jongeren Paramaribo. Ook VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi was erbij.
Volgens Ramsukul is het een vrijwillig initiatief dat hij samen met zijn organisatie heeft verricht. Het oord zat na de overstroming van 19 februari nog onder een modderlaag. Het oord in deze toestand bezoeken was niet mogelijk.

error: Kopiëren mag niet!