Politieagent buiten functie gesteld wegens diefstal

dblogoDe agent van politie derde klasse, M.C., is afgelopen week door korpschef Humphrey Tjin Liep Shie buiten functie gesteld. Deze wetsdienaar heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal. Hij heeft onderdelen van een defect dienstvoertuig, dat al enige tijd achter het terrein van de politiepost De Nieuwe Grond was geparkeerd, meegenomen. In verband met deze zaak waren in eerste instantie twee politieagenten van het bovenvermeld station voor verhoor opgeroepen. Uit het nader onderzoek bleek dat M.C. de onderdelen uit het defect voertuig heeft gesloopt en vervolgens op zijn wagen geplaatst. Bij onderzoek blijkt dat de linkerkoplamp op het voertuig van M.C. afkomstig is van de dienstauto. De korpschef achtte het nodig om deze wetsdienaar hangende het verdere onderzoek buiten functie te stellen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!