Jong Rambaan revancheert zich op West United

dblogoDe ploeg van SV Jong Rambaan heeft zich gerevancheerd op West United. Op Coronie won West United verrassend met 5-0 van Rambaan in de eerste ronde. Zaterdag op het Nacionello Sportpark, thuis bij Jong Rambaan, won deze club van voorzitter Kriesne Biharie met 3-0. De ruststand was 1-0 door een goal van Romeo Jomena. In de tweede helft scoorde Jermain MacDonald 2 keer en bepaalde de eindstand op 3-0. Door deze overwinning staat Jong Rambaan samen met Deva Boys aan kop met elk 26 punten.
Nishan 42 is de nieuwe nummer 3. Ze won uit te Brokopondo van ACoconut met 0-2. In het Bigi Wey Stadion scoorden Andre Murray en Quincy Adams voor de ploeg van voorzitter Ashok Debisarun. Kamel Dewaker boekte haar eerste zege dit seizoen. In het Andre Ramkhelawan Sportcomplex won ze met 6-5 van de bezoekende Boskamp. Kamel Dewaker blijft de hekkensluiter met 4 punten, Boskamp heeft er 5 punten. Voorwaarts won van PVV met 2-0.

error: Kopiëren mag niet!