Bestuursleden onderafdelingen NPS distantiëren zich van brief voorzitters

dblogoBestuursleden van de onderafdelingen van de NPS in het district Para hebben tijdens het buitengewoon congres van de groene partij aangegeven dat zij zich distantiëren van de brief die de vijf voorzitters hebben geschreven naar het afdelingsbestuur en de leiding van de partij. Volgens de bestuursleden gaat het om een solo actie van de voorzitters. Zij geven aan dat de brief zonder hun medeweten is gestuurd naar de leiding van de partij. De handeling van de voorzitters is dan ook betreurenswaardige en onstatutair. Ze benadrukken verder dat het in deze om een ondemocratische handeling gaat. De bestuursleden willen vervanging van de voorzitters en willen terug naar de orde van de dag. Volgens hen heeft deze handeling van de voorzitter voor onnodige commotie gezorgd binnen de samenleving. Volgens Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, heeft men gedemonstreerd dat de structuren in Para nog in tact zijn. Volgens hem moet het individueel belang terzijde gelegd worden en moet het partijbelang algemeen belang prevaleren. Parlementariër Patrick Kensenhuis (NPS) heeft eerder via de media te kennen gegeven dat hij niet meer gekandideerd wilt worden door de NPS.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!