Bovenste deel hoogbouwwoning Nickerie afgebrand

Bovenste deel hoogbouwwoning afgebrand in Nickerie.2Woensdagavond rond 11.00 uur is het bovenste gedeelte van een hoogbouwwoning aan de Ramdath Tewarieweg in het district Nickerie afgebrand. Het bovenste gedeelte van de woning van de familie Biharie was van hout en het onderste gedeelte van steen. Door kordaat optreden heeft de brandweer het onderste gedeelte van de woning kunnen redden. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat toen de brandweer ter plekke arriveerde, het huis al in lichterlaaie stond. Een deel van de woning was al ingestort. Volgens de buurtbewoners heeft de eigenaar van dit pand al geruime tijd zijn intrek genomen bij zijn zoon. Het huis werd door niemand bewoond. Het betrof een hoogbouwwoning met een oppervlakte van 15 bij 8. Pinas zegt dat vanwege de afstand van bijkans 10 kilometer, de brandweer 9 minuten na de melding op de plaats arriveerde. De woning is geheel met inboedel verloren gegaan in de vlammenzee. Vooralsnog is niet duidelijk of het afgebrande huis tegen brand was verzekerd. De brandweervoorlichter zegt dat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

error: Kopiëren mag niet!