7 mannen aangehouden in zaak roofoverval Vredenburg

dblogoEen 53-jarige vrouw is gistermorgen in haar woning overvallen door drie criminelen. Terwijl zij in haar woning op het Krisnasingh-project bezig was werd zij door de drie gewapende misdadigers overvallen. Zij werd daarbij zodanig mishandeld dat zij het bewustzijn verloor. De criminelen hebben geld en sieraden uit de woning weggenomen. Niet lang na dit misdrijf heeft het Arrestatie Team een inval gepleegd bij een woning binnen het politie ressort Latour. In de woning zijn zeven mannen en de gestolen goederen aangetroffen. De mannen zijn aangehouden en met de buit overgedragen aan de politie van de afdeling Kapitale Delicten. Hangende het onderzoek zijn de mannen in verzekering gesteld. Zij worden onder andere verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging.

error: Kopiëren mag niet!