Customer Service Award voor 2015 afgeblazen

costumer service awardDe Customer Service Award voor 2015 gaan niet door. Lucien Naarden, directeur van Suriname Yellow Pages zegt aan Dagblad Suriname dat zaken niet gelopen zijn zoals er was verwacht. De award -uitreiking gaat in maart 2016 door. “We weten van bepaalde bedrijven dat ze reeds een groot aantal nominaties verzameld hebben, voor de komende Customer Service Award . Bedrijven zoals Self Reliance , Roeli’s Lighting, Assuria, Parsasco en een aantal andere kleine bedrijven. Om misverstanden te voorkomen heeft de organisatie gemeld dat zij hun lijst van nominaties niet hoeven weg te gooien.
Twee jaar geleden had het Suriname Yellow Pages besloten het in deze periode te houden vanwege de hoge kosten. “We kregen van de minister van Handel en Industrie het verzoek niet te stoppen, want de overheid zou dit zoveel mogelijk sponsoren. In tussentijd is de stichting Customer Service Certification opgericht en in die stichting zijn mensen opgenomen van KKF, consumentenbond, ministerie van HI en Yellow Pages om de voorbereidingen te treffen. Terwijl men bezig was met alle voorbereidingen werd duidelijk dat bepaalde van de organisaties nauwelijks een input hadden en niet echt meededen. Yellow Pages besloot in november de Award te verschuiven omdat de kosten niet betaald zouden kunnen worden. De periode van november naar maart is te kort, vandaar dat Yellow Pages zichzelf een jaar de tijd heeft gegeven om te kijken wat zij kunnen doen met de award.
De award bestaande uit een certificaat en een geldprijs hangt af van verschillende categorieën namelijk: medewerkers, professionals, banken, accountantsbureau en verzekeringsmaatschappijen, de handel, dienstverlening en de horeca.
De initiatiefnemer van de Customer Service Awards Suriname, Yellow Pages NV, heeft een stichting opgericht om met meer aandacht en meer activiteiten de onderscheidingen voor te bereiden, maar bovenal om daadwerkelijk te werken aan de ontwikkeling en bevordering van de dienstverlening ten behoeve van de klant. De dagelijkse leiding van deze stichting zal in handen liggen van een directeur en naderhand personeel, dat wordt begeleid door een raad van bestuur, zei Naarden.
Met de Customer Service Awards wil de Suriname Yellow Pages NV Surinaamse bedrijven meer in de kijker plaatsen, door de meest klantvriendelijke bedrijven in de bloemetjes te zetten. In 2014 was dit evenement aan zijn zevende editie toe en waren er een recordaantal genomineerden. Uiteindelijk zal de award-winnaar er een zijn die wordt gedragen door de consument.

error: Kopiëren mag niet!