Wit Santi krijgt tien kilometer weginfrastructuur

Wit Santi krijgt tien kilometer weginfrastructuur.1Bestaande looppaden en rijwegen in Wit Santi worden verbreed en belegd. Er worden twee nieuwe wegen aangelegd compleet met loostrenzen en de ontsluitingskreek wordt opgeschoond. Deze werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door het commissariaat Para onder technische begeleiding van het ministerie van Openbare Werken. Het dorpsbestuur heeft toestemming gegeven om het zandmateriaal dat nodig is voor het beleggen af te graven in hun economische zone.
Gistermorgen werd met een ceremoniële plechtigheid het startsein gegeven voor de ongeveer tien kilometer weginfrastructuur. Volgens districtscommissaris (dc) John de La Fuente is de slechte infrastructuur vaker aangekaart door de gemeenschap. Leerlingen en senioren kunnen moeilijk vervoerd worden over de bestaande wegen die bij alle weersomstandigheden moeilijk begaanbaar zijn.
De la Fuente riep de dorpelingen op om het werk te ondersteunen bij de uitvoering. Volgens de burgervader zit de gemeenschap met meerdere problemen, die geleidelijk aangepakt zullen worden door de overheid. Later in de week zullen regeringsfunctionarissen zich oriënteren in het gebied.

error: Kopiëren mag niet!