Amardeep en Randjietboys dichterbij Lidbondentoernooi

Het team van Amardeep na de wedstrijd
Het team van Amardeep na de wedstrijd
Met een overtuigende winst op KSV is koploper Amardeep dichterbij het aanstaande Lidbondentoernooi 2015. Amardeep was technisch de betere ploeg en kwam vroeg op 1-0 door een flitsende aanval vanuit links van Geoff Doengaja. Later brak Lorenzo Zoutkamp door in het strafschopgebied en schoot hard op doel; Baggio Vorswijk scoorde in de rebound de 2-0 binnen. KSV creëerde kansen maar bracht reële kansen om zeep. In de 2de helft kwam KSV terug toen Jamall Pocornie KSV op 2-1 bracht. Daarna gaf Amardeep gas en scoorden Lorenso Leter uit een soloactie en Jurgen ‘Boban’ Weidum uit een strak afstandschot voor Amardeep (4-2). Randjiet Boys had daarna een zeer moeilijke wedstrijd tegen The Friends die aantrad zonder de geschorste Jeffery Seedo. The Friends groef zich gedisciplineerd in het strafschopgebied en de bal was vrijwel constant op haar helft. Randjiet Boys domineerde de hele wedstrijd door, maar kon de muur van de tegenstanders pas tegen het einde van de tweede helft doorboren middels doelpunten van Angelo Prijor en Jozua Afonsoewa. Ook Randjiet Boys ruikt nu het Lidbondentoernooi. Eerder won Pehchan haar wedstrijd met 2-1 van Sivo. De semikampioen van vorig jaar, Inter Milan, blijft verliezen. Het doelpunt van Cleven Wanabo was niet voldoende, Milan verloor uiteindelijk met 2-1 tegen Semo. Er resten nog 4 speelronden bij de SVB-lidbond Solo.

error: Kopiëren mag niet!