Vrouw steekt man dood na ruzie

dblogoEen 32-jarige vrouw zit achter de tralies op verdenking van het doden van haar partner. Naomi P. heeft in haar woning aan de Mijnzorgweg haar man een zekere Gardner Noordzee neergestoken. De feiten speelden zich maandagavond rond 17.30 uur af. Wat die avond exact gebeurde in het huis, is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Een buurtbewoonster vertelt hoe ze vlak na het incident nog een gesprek had met de 32-jarige verdachte Naomi P. “Ze stond met haar handen volledig bebloed op de politie te wachten. Niemand durfde haar echt aan te spreken, maar ik heb toch nog even met haar gepraat”, zegt de vrouw. “Ze moet tijdens een ruzie naar een mes gegrepen hebben en daarbij haar partner hebben neergestoken. ‘Ik heb hem gestoken’, was het enige wat ze erover zei. De vermeende dader vertelde dat ze een zwaar verleden achter de rug heeft. Het slachtoffer overleed onderweg naar de Spoed Eisende Hulp in de ambulance.

error: Kopiëren mag niet!