Ondervoorzitter KTPI afgevaardigd voor besprekingen V7

dblogoOndervoorzitter Iwan Ganga van de Kerukanan Tulodo Pranatan Inggil (KTPI) is de persoon die namens het hoofdbestuur van de partij de gesprekken binnen de V7 (VHP, NPS, PL, BEP, KTPI, SPA en DA’ 91) mag voeren. De andere onderhandelaar, ondervoorzitter Rudolf Partoredjo, moet een vergadering leiden en kan volgens voorzitter Willy Soemita daarom niet worden afgevaardigd. Het besluit zou dinsdag door het hoofdbestuur van de KTPI zijn genomen. De top van de partij zal wederom bijeen komen om zich verder te buigen over de samenwerking binnen V7 op het niveau van De Nationale Assemblee. De besprekingen van de leiders van V7 hebben afgelopen zaterdag een onverwachtse wending genomen. KTPI-voorzitter Willy Soemita deelde kort na de besprekingen mee dat hij zijn mandaat als onderhandelaar teruggeeft aan het hoofdbestuur van de partij. Hij zou ontevreden zijn over de onderhandelingen op DNA-niveau.

error: Kopiëren mag niet!