Jong Rambaan weer naast Deva Boys

dblogoDe SVB Eersteklasse kende afgelopen weekend de laatste speeldag van de eerste ronde. Zo heeft Jong Rambaan door een 2-0 overwinning op hekkensluiter Kamel Dewaker weer een plaats bemachtigd naast Deva Boys. Beide ploegen staan aan kop met 22 punten. Deva Boys heeft echter een beter doelsaldo (+10) en Jong Rambaan (+9). De ruststand van de wedstrijd Kamel Dewaker – Jong Rambaan gespeeld in het Andre Ramkhelawan Sportcomplex was 0-0. In de tweede helft scoorde Reguillio Kemper en Fabian van Dijck de goals voor Jong Rambaan. Voor Kamel Dewaker is het een historisch dieptepunt dit seizoen. Sinds de ploeg in 1980 in de Topsectie speelt, is dit de laagste notering op de ranglijst.
In de kampioenschapsrace van de Eersteklasse is het heel spannend. Op de derde plaats staat Robinhood met 21 punten. Nishan 42, die te Saramacca met 5-1 won van Boskamp, staat vierde met 20 punten. Caravan volgt op de 5de plaats met 19 punten, terwijl PVV en Papatam elk 18 punten hebben. PVV won te Coronie van West United met 3-2, terwijl Papatam uit Albina de jongens van ACoconut uit Brokopondo met 1-2 versloegen.

error: Kopiëren mag niet!