Charles Pahlad: ‘Ik ga 2 zetels VHP Wanica terugbezorgen’

Charles PahladDe komende 3,5 maanden heeft de NDP-parlementarier Charles Pahlad maar 1 doel. Dat is de 2 zetels die hij van de VHP genomen had weer terugbezorgen bij de Oranjepartij. Bij de verkiezingen van 2005 en 2010 voerde Pahlad namens de NDP flink campagne om deze twee zetels van de VHP weg te halen. Pahlad voert nu dagelijks huis-aan-huis-campagne om deze zetels terug te geven aan de VHP de komende verkiezingen. ‘Vandaag ben ik om 10.00 uur vertrokken van huis en ben pas tegen 18.00 uur teruggekeerd. Ik heb een aantal huizen aangedaan en mensen geadviseerd om op de VHP te stemmen. Morgen doe ik dat weer. Ik slaap niet. Tot de verkiezingen van 25 mei. Daarna ben ik klaar met de politiek’, gaf Pahlad te kennen op een kernvergadering van de VHP aan de Gobajolaan te Houttuin.
Pahlad riep alle VHP’ers op om harder te werken voor de partij. ‘Overal waar je mensen tegenkomt, op straat, in de winkel, bij de barber, probeer hen jouw boodschap snel door te geven’, zei hij. Hij gaf ook aan te twijfelen aan de vele paarse vlagggen die wapperen. ‘De vlaggen gaan niet stemmen. Ze betalen mensen SRD 50 tot SRD 75 om de vlaggen te plaatsen. Of ze bedreigen mensen die bij de overheid werken’, zei Pahlad. ‘Mensen zijn bang voor rancune als ze geen NDP-vlag laten zetten of een vlag van een andere partij op hun erf laten wapperen.’ Volgens de ex-NDP’er moet V7 de komende verkiezingen winnen. ‘Dat is het enige wat jullie in je hoofd moeten hebben.

error: Kopiëren mag niet!