Woning geheel afgebrand te Hamptoncourtpolder

Woning geheel afgebrand te Hamtoncourtpolder.1Zondagochtend omstreeks drie uur is de woning van de familie Ramadhien te Hamptoncourtpolder geheel afgebrand. Het gaat om een hoogbouwwoning die bewoond werd door drie personen. Volgens eigenaar K. Ramadhien ontdekte zijn zoon de brand omstreeks drie uur in de ochtend in het achterste gedeelte van de woning. Hij maakte zijn ouders wakker en ze vluchtten het huis uit. Zij hebben niets kunnen redden uit het pand. Volgens Ramadhien was de brandweer wel op tijd ter plekke, maar de woning stond reeds geheel in brand. De brand verspreidde zich heel snel. De brandweer kon op dat moment slechts nablussen. Ramadhien zegt dat vermoedelijk door kortsluiting de woning in brand is gevlogen. Volgens hem is het pand wel verzekerd tegen brand.

error: Kopiëren mag niet!