Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding

Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding.1
Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding.2
Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding.3Een beschonken autobestuurder veroorzaakte vrijdagavond een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg. De bestuurder die als veroorzaker werd aangemerkt, bleek achteraf onder invloed van alcohol te zijn. Hij reed op de bewuste avond rond 20.45 uur vanuit Paranam richting Latour. Ter hoogte van het bedrijf Kuldipsingh probeerde hij een voorrijder in te halen en kwam in botsing met zijn tegenligger. Tijdens de inhaalmanoeuvre is deze bestuurder tegen een witte Toyota D-Max pick-up aangekomen. Beide voertuigen vertonen schade aan de linker voorhoek. De politie van het ressort verscheen na de melding ter plaatse. De automobilist die onder invloed verkeerde, kon op dat moment geen rijbewijs overleggen. Hij beweerde wel in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Omdat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan, is de veroorzaker na verhoor door de hulpofficier heengezonden. Hij moet alsnog zijn rijbewijs bij de politie inleveren.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!