RGD verbetert ook dit jaar poliklinieken

De oplevering van het RGD-gezondheidscentrum te Meerzorg vindt in maart plaats. Met de bouw van het centrum werd in juni 2014 een aanvang gemaakt. Volgens de algemeen directeur van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD), Maaltie Sardjoe, zal de dienst ook dit jaar werken aan de verdere verbetering van de fysieke condities van haar poliklinieken onder supervisie van de RGD-bouwcommissie. Hiertoe is voor een aantal poliklinieken een ISDB-financiering gerealiseerd.
De poli’s die gerenoveerd zullen worden, zijn die van de Derde Rijweg, Onverwacht, Wonoredjo, Nieuw-Nickerie, Buitengasthuis en Koewarasan. In Uitvlugt wordt er ook een centraal apotheekmagazijn gebouwd. Vorig jaar heeft de RGD al enkele poli’s gerenoveerd en opgeleverd in Kroonenburg, Rust en Werk en Albina. Daarnaast werd het nieuwe hoofdkantoor opgeleverd en in gebruik genomen.
In Meerzorg zijn compleet nieuwe poli’s opgezet. De poli’s van Latour en Lelydorp zijn ook uitgebreid en opnieuw gebouwd. “Wij gaan een goed jaar tegemoet”, aldus de RGD-directeur. Zij heeft dit jaar uitgeroepen tot het ‘jaar van de communicatie’. Er zal hard worden gewerkt aan de communicatie om die zowel intern als extern te versterken.

error: Kopiëren mag niet!