Jhauw: “Eindelijk afspraak met politie”

jhauwRamsoender Jhauw, directeur van Surishopping en oprichter van de politiek partij Ping, geeft aan dat de politie eindelijk tijd heeft voor hem. Jhauw heeft een aangifte gedaan tegen een moordcomplot op hem, maar elke keer dat hij werd opgeroepen door de politie kon hij niet op tijd aanwezig zijn. Jhauw is naar eigen zeggen twee keer opgeroepen door de politie.
Afgelopen woensdag belegde Jhauw een persconferentie met als doel meer bewijsmateriaal te tonen aan de pers over het moordcomplot, waarbij de huurling tegenover hem bekende. Hij toonde uitgeprinte whatsapp-berichten en liet een geluidsopname aan een ieder horen.
In de “bewijsmaterialen” zijn delen uitgeknipt, omdat volgens Jhauw alleen de woorden van de verdachte Stephan Westfa daarin belangrijk zijn voor de pers. Uiteindelijk werd de persconferentie een confrontatie tussen Jhauw en de media, waarbij Jhauw aangaf dat hij vaker negatief is belicht in de media, terwijl de “tegenpartij” juist beschermd wordt.
Zaterdag zal Jhauw wel proberen om op tijd aanwezig te zijn bij de politie, aangezien hij de eerdere keren laat was. Volgens de politie is Jhauw vijf keer opgeroepen, maar is hij nooit verschenen.
Sandeep Oemraw

error: Kopiëren mag niet!