Gratis muziekstreaming via Digicel-smartphones mogelijk

Digicel Group maakt gratis muziekstreaming via smartphones mogelijk. Dit is het gevolg van een baanbrekend servicepartnerschap met de toonaangevende muziekstreaming provider RDIO. Aan Digicel-klanten over de gehele wereld zal toegang geboden wordt tot meer dan 35 miljoen internationale songs, alsook tot de meest bekende lokale en regionale muziek. Ter gelegenheid van de introductie van deze dienst biedt Digicel aan alle klanten, die een dataplan gekocht hebben, 30 minuten gratis muziek per dag, tot maximaal 30 dagen. Deze aanbieding zal in de komende weken op alle markten beschikbaar zijn. Hiernaast is de RDIO app op maat gesneden voor Digicel-klanten met aangepaste playlists met de populairste regionale en internationale muziek.
De gratis app kan gedownload worden via Google Play store, Apple App Store, Windows Phone Store en online via www.rdio.com. Klanten kunnen zich simpelweg aanmelden voor de RDIO gratis service in de app, via een e-mailadres en wachtwoord van hun keuze. De gratis RDIO dienst zal vervolgens nieuwe muziektitels aanbieden op basis van de keuze van de klanten en hen in staat stellen hun playlists met anderen te delen via social media. Digicel Group CEO Colm Delves: ‘We zijn verheugd om de ‘gift of music’ te schenken aan onze 14 miljoen klanten over de gehele wereld. Dit is een uniek partnerschap dat de meest gevarieerde muziek aanbiedt – van regionale artiesten tot internationale supersterren – alles via de app op hun eigen smartphone. En ter gelegenheid van de introductie bieden wij aan alle klanten die een dataplan kopen, 30 minuten muziek per dag, tot maximaal 30 dagen, geheel gratis.’

error: Kopiëren mag niet!