Drie aangehouden voor brandstofdiefstal

De politie van Brokopondo heeft donderdagmiddag drie personen op heterdaad betrapt voor diefstal van brandstof ten nadele van een telecomprivider. De politie kreeg een anonieme tip. Na de binnengekomen informatie te hebben uitgewerkt, ging de sterke arm af op de melding. Op weg naar Atjoni werd het drietal aangehouden met in zijn bezit 500 liter dieselolie. De politie heeft de brandstof in beslag genomen en de verdachten overgebracht naar het bureau. Uit het onderzoek blijkt dat één van de verdachten een ex-arbeider is van de benadeelde telecomprovider. Hij was op de hoogte van de gang van zaken op de locatie. Deze verdachte wordt aangemerkt als het brein achter de diefstal. Hangende het verdere onderzoek zijn de verdachten voor diefstal in vereniging c.q. diefstal in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!