Laldjietsing start ook sterk in halve finale

Een zelfverzekerde Harrypersad Laldjietsing (l) kijkt naar de verrichtingen van good old Ramon Norden (foto: Regillio Derby)
Een zelfverzekerde Harrypersad Laldjietsing (l) kijkt naar de verrichtingen van good old Ramon Norden (foto: Regillio Derby)
De dammer Harrypersad Laldjietsing heeft net als in de voorronde ook een sterke start gemaakt in de halve finaleronde van het Surinaams Kampioenschap Dammen (SKD) 2015. Laldjietsing was de beste speler van de voorronde. Op de eerste speeldag van de halve finaleronde won hij in poule A van de veteraan Ramon Norden. Dit was ook de enige winstpartij in poule A op de openingsdag. Alle andere partijen eindigden in remises. Deze waren de wedstrijden Waldi Anches – Robur Levens, Shrikrishan Sheonath – Rinaldo Kemnaad, John Schmeltz – Montazali Nazir en Sanjay Beharie – Jerry Sadiek. In poule B was het juist omgekeerd. Er was slechts 1 remise te noteren in de partij tussen Soerdiperkash Jogie en Krishnapersad Ori. Alle andere partijen werden in winst omgezet. Zo won Arief Salarbaks van Jimmy Cheng, Dheeradj Somai van Satish Chandai, Derryl Bohr van Jimmy Tay en Rodney Lion van Rudi Mohanlall.

error: Kopiëren mag niet!