Man slaapt in dronken toestand voor supermarkt

OPenbare dronkenschap in Nickerie 1‘Het is verboden om alcohol te drinken voor supermarkten.’ Dit zegt districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh in gesprek met Dagblad Suriname na geconfronteerd te zijn met het geval waarbij een dronken voor enige tijd voor een supermarkt bleef slapen. ‘Het is storend voor de supermarktbezoekers. En mocht het zijn dat iemand een dergelijke situatie constateert, moet men meteen de politie inschakelen. De politie heeft wel instructies om op te treden’, zegt de dc. Volgens hem worden de supermarkteigenaren aangesproken en mocht het zich herhalen, dan worden er sancties opgelegd. De dc zegt dat er in het verleden zelfs vergunningen voor de verkoop van gedestilleerde drank van supermarkten is ingetrokken. Er zijn zelfs supermarkten tijdelijk gesloten geweest. Volgens hem mag men ook geen alcohol drinken voor een bar. De dc zet zich reeds geruime tijd in om dronken mensen uit het straatbeeld te halen.

error: Kopiëren mag niet!