Gangaram Panday: ‘500 VHP’ers en 200 NPS’ers stappen over naar NDP’

unnamed
lll
ndddd
ndp[1Op een NDP-wijkvergadering te La Vigilantia (Para) hebben vanavond volgens zeggen van Keshopersad Gangaram Panday ruim 500 VHP’ers de overstap gemaakt naar de NDP. Dit gebeurde door de aanvraag van het lidmaatschap van de paarse partij op de politieke podium. Ex-VHP’er Madhavi Nandlal-Chauthie van Para Oost overhandigde deze formulieren aan OW-minister Rabin Parmessar. Daarnaast deze ruim 200 NPS’ers hetzelfde via Carlo van Doorn. Volgens Gangaram Panday heeft niet de NDP deze vergadering georganiseerd, maar de VHP’ers van Para. Hij gaf aan dat ook 300 VHP’ers in Commewijne naar de NDP zijn overgestapt. NDP-voorzitter Desi Bouterse was net als te Land van Dijk, ook op La Vigilantia afwezig,

error: Kopiëren mag niet!