Mislukte roof op pompstation

Twee mannen hebben gepoogd om het pompstation van Roy Boedhoe aan de Bonistraat woensdagavond te overvallen. De manager R.M. geeft aan dat hij na sluiting van de shop op het punt van vertrek stond met de dagopbrengst. Voor de shop kwamen twee ongemaskerde mannen naar hem toe. Een van hem had een wapen bij zich en bedreigde de manager daarmee. Het slachtoffer riep om hulp,waarna de wachter en enkele andere mannen die aan de overzijde van het pompstation zaten te borrelen hem te hulp schoten. Bij het zien van de wachter kozen de daders het hazenpad.R.M. zegt dat de rovers bier in het gezicht van hem hadden gegooid. Tijdens de schermutseling kwam de manager met de tas, waarin hij het geld had bewaard, te vallen. De roof is mislukt omdat het slachtoffer zich heeft verzet en ook dat de bewaker binnen korte tijd ter plekke was. Volgens R.M. waren de verdachten te voet en hebben zij zich ook te voet uit de voeten gemaakt.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!