Gebelgde bewoner klaagt over bouwwerk

agebelgDe gebelgde bewoner H. Phooljarie van de Gompertstraat geeft aan dat al een hele poos Chinezen met bouwwerkzaamheden naast zijn perceel bezig zijn. Er wordt nog geen meter verwijderd van zijn schutting gebouwd. Dit heeft ervoor gezorgd dat overal aan de woning van Phooljarie scheuringen zijn opgetreden. Zijn schutting staat nu ook helemaal schuin bij. De benadeelde zegt dat ‘de Chinees’ een vergunning heeft om maximaal 2 verdiepingen hoog te bouwen. Deze Chinees heeft echter besloten om 4 verdiepingen hoog te bouwen. De benadeelde buur is naar het ministerie van Openbare Werken getogen en het ministerie weet dat de vergunning bedoeld is voor twee verdiepingen.
De bouwpolitie en de buurtmanager werden erop afgestuurd om de 3de en 4de verdieping af te breken. ‘Toen we daar aankwamen, zei een medewerker van de bouwpolitie tegen de Chinees om vrijdag op kantoor langs te komen. Daarna is er niets meer gebeurd of gezegd’, aldus Phooljarie. De bewoner deponeerde vervolgens zijn klacht bij het Openbaar Ministerie. ‘Als je het voor het gerecht brengt, duurt het zolang. Er gebeuren op de koop toe heel wat ongure zaken. Er is een massagesalon waar men ook aan accupunctuur doet. Er is ook een bordeel naast. Alles, van naalden tot sigarettenpeukjes, wordt op mijn dak gegooid.’ Phooljarie wil graag een oplossing zien. ‘Wat zij wel kunnen vergeten, is dat ik dit alles verkoop, want dat ga ik niet doen’, aldus deze bewoner.

error: Kopiëren mag niet!