Seeka uit A Combinatie naar A Nyun Combinatie

IMG_0781
IMG_0777Een nieuwe partijcombinatie heeft zich weer aangemeld in politiek Suriname, namelijk A Nyun Combinatie (ANC); letterlijk de nieuwe combinatie. Deze bestaat uit de partijen Seeka met als voorzitter Paul Abena, Plattelands Bewoners Partij (PBP) met als voorzitter Armand Kanape en Broederschap in de Politiek (BP 2011) met als voorzitter Dr. Linus Diko. De partijen hebben op 27 januari bij Tori Oso een intentieverklaring getekend waarbij ze aangeven, in partijcombinatie mee te doen aan de verkiezingen van 25 mei 2015. De partijen zijn overeengekomen dat zij op basis van gelijkwaardigheid en behoud van eigen identiteit een samenwerking aangaan. Zij zullen streven naar de uitwerking van gemeenschappelijke acties die bevorderlijk zijn voor het behalen van zetelwinst. Seeka, die voorheen deel uitmaakte van de A Combinatie, stapt eruit omdat samenwerken met de Abop van Ronnie Brunswijk niet mogelijk was.

error: Kopiëren mag niet!