Laagbouwwoning geheel afgebrand

Een laagbouwwoning aan de Marsaweg in het Jibodhproject is maandagmorgen geheel in vlammen opgegaan. Brandweervoorlichter Olton Pinas geeft aan dat de Centrale Meldkamer de melding omstreeks 08.15 uur binnenkreeg. Ter plaatse aangekomen, stond het huis al in lichterlaaie. De brandweer heeft 3 gascilinders van elk 28 lbs uit het brandende pand verwijderd. De manschappen van brandweerpost Jarikaba waren er eerst en die van post Gemenelandsweg arriveerden later. Beide bluswagens hebben gezamenlijk de nabluswerkzaamheden verricht.
De eigenaar van het pand, D.J. (47), woonde samen er met nog 2 personen in het huis. Ten tijde van de brand was niemand thuis. De brandmelding werd door een alerte buurtbewoner doorgespeeld. Pinas geeft aan dat de woning wel verzekerd is tegen brand. Landelijk bekeken is dit de 10de woningbrand voor dit jaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!