Woninginbraak aan de Brokopondolaan

Er is ingebroken in een woning in een zijstraat van de Brokopondolaan. De eigenaar van het pand geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat hij donderdag rond 17.00 uur van huis was vertrokken. Toen hij omstreeks kwart voor acht terugkeerde, kreeg hij de schrik van zijn leven. De achterdeur was open geforceerd. ‘Ik stormde terstond naar binnen en zag dat alles in mijn slaapkamer overhoop was gehaald’, aldus de benadeelde. De indringers hebben enkele horloges, sieraden, wat gouden munten en een kleine brandkast met inhoud meegenomen. Volgens het slachtoffer woont hij al bijkans 25 jaar op het adres. Nooit eerder heeft hij last gehad van de inbrekers. In de brandkast zaten wat euro’s en dollars. ‘Ik heb sterk het vermoeden dat de inbreker amateuristisch te werk is gegaan. Dit zeg ik omdat er nog andere waardevolle dingen in het huis lagen welke men zou kunnen meenemen.’ Volgens de aangever heeft de buit die is meegenomen wel een emotionele waarde voor hem. De woning is niet beveiligd met camera en alarminstallatie. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!