Terence Karta scoort 8 keer voor Trackers

In de competitie van de Domburg Sportbond (DSB) heeft de speler Terence Karta een bijzondere prestatie neergezet. Karta komt uit voor de Tweedeklasseploeg Trackers, die zaterdag uitkwam tegen nieuwkomer Jong Star. Trackers won met 8-3, maar het nieuws was dat Karta alle 8 doelpunten voor zijn rekening nam. Hij scoorde in de 5de, 15de, 20ste, 49ste, 85ste, 89ste, 90ste en 91ste minuut. De goals van Jong Star kwamen van Calvin Turney en good old Karel Sadam (2x). Boxel’71 won zondag in deze klasse met 6-1 van Manhattan, na een 3-0 ruststand. Max Bonapart (3x), Roberto Anini, Rifayed Ashruf en Theofillus Lugard scoorden voor Boxel, Ajit Mohamed redde de eer voor Manhattan.
In de Eersteklasse won koploper en kampioenskandidaat SV Arsenal met 4-3 van SV Jong-Indo 2013. De ruststand was 2-2. Marcelo Triesie (2x), Elgin Amoksie en Jonathan Wortel scoorden voor Arsenal, Davey Amatrais (3x) voor Jong-Indo 2013. Kitha versloeg Kesuzu met 5-2, na een 2-1 ruststand. Virgyn Birambie (4x) en Raytjen Wijngaarde scoorden voor Kitha uit Powakka, Pravaresh Baidnjath en Darin Tomoidjojo scoorden voor Kesuzu. SV Anuraagh won met 6-3 van SV Houttuin. De goals van Anuraagh kwamen van Orlando Thomas (3x), Shiewam Ramdoel en Shaqiel Kranken (2x). Voor Houttuin scoorden Rochiel Hansradj (2x) en Ravesh Joerawan.
In de U-20 klasse was Kitha met 4-2 sterker dan Jong-Indo 2013. De ruststand was 3-1. Voor Kitha scoorden Fernando Caboelefodo, Alessandro Sabajo, Ylobana Naarden en Gilvanio Jubithana. Bij Jong-Indo 2013 kwamen de goals van Romano Mangoenkarijo en Davey Amatrais. In de Veteranenklasse zorgde Clarence Phoellie ervoor dat SV Arsenal met de 3 punten naar huis ging. Met een glasheldere hattrick binnen 13 minuten bezorgde hij Arsenal een 3-2 overwinning op Jong-Indo 2013. De tegengoals kwamen van Karsimin Mertokarijo en de speler Hardjopawiro.