KTPI installeert kern te Dessa

KERN INSTALLATIE DESSA.2
KERN INSTALLATIE DESSA.1Tijdens een goed bezochte wijkvergadering van de partij Kerukunan Tulodo Pranatan Inggil (KTPI) op vrijdag 15 januari 2015 is een kernbestuur, bestaande uit 15 leden (8 dames en 7 heren), geïnstalleerd door partijvoorzitter Willy Soemita te Dessa (Lelydorp). Partijcoördinator S. Moertabat van Wanica blikte terug op ‘een succesvolle missie’ in de afgelopen periode. ‘Dank zij goede communicatie over de idealen van de partij, hebben progressieve en dynamische jongeren nu de zware taak op zich genomen om een bijdrage te leveren aan de vooruitgang en ontwikkeling van hun omgeving. Nu pas zal het echte politieke werk voor ze beginnen.’
In zijn betoog gaf de tweede ondervoorzitter van de partij, Iwan Ganga, aan welke de taken en de verantwoordelijkheden zijn van de kern en de kernleden. Hij somde ook de basisvereisten van de partij op voor de kernleden. Hij noemde daarbij kwaliteiten als standvastigheid, betrouwbaarheid, loyaliteit aan de partij en eerlijkheid. ‘Vooral de standvastigheid van de leden zal op de proef gesteld worden in de komende periode. U zal bezoek krijgen van verschillende politieke partijen, omdat ze weten dat u een trekker bent. Men zal komen met verschillende beloften, maar u moet standvastig blijven’, aldus Ganga.
Eerste ondervoorzitter Partoredjo benadrukte het belang van de kern in een ressort. Hij drukte de aanwezigen op het hart om goed na te denken en bewust een keus te maken bij de komende verkiezingen. Hij gaf aan dat educatie zeer belangrijk is. Partoredjo riep de aanwezigen op om op te komen voor hun belangen.
Hoofdbestuurslid Marlene Saimo riep vooral de vrouwen op om op te komen voor hun rechten en belangen. Zij nodigde de vrouwen uit om actief te participeren in de politiek en niet langs de kantlijn te staan. Ook zij benadrukte het belang van scholing en educatie.
‘De KTPI is een partij met een eigen identiteit en waardigheid. Men zal rekening moeten houden met de partij’, aldus voorzitter Soemita. Hij gaf aan dat de partij al 66 jaar lang welvaart en welzijn brengt voor de gemeenschap en dat zal blijven doen.

error: Kopiëren mag niet!