Sportdag bij 80 jaar Orlando Renfrum

Orlando Renfrum wordt 80 jaar
Orlando Renfrum wordt 80 jaar
Yellow Birds zal op zaterdag 17 januari 2015 een sportdag organiseren in verband met de 80ste jaardag van haar voorzitter Orlando Renfrum. ‘Trena’, zoals Renfrum ook bekend staat, is de motor achter deze vereniging. De club wil dit heugelijk feit niet aan zich voorbij laten gaan en zal deze dag sportend met hem doorbrengen. Het toernooi vindt plaats in Het Nest, het Orlando Renfrum Sportcentrum. Op het programma staan basketbal- en volleybalwedstrijden en taekwondodemonstraties. Het geheel begint om 11.30 uur met een minibasketbalwedstrijd, waarbij Yellow Birds uitkomt tegen SCVU. Om 12.00 uur speelt Yellow Birds tegen Inter Maretraite (mini-aspiranten), 12.30 uur Yellow Birds – Rialto (meisjesaspiranten), 13.00 uur Yellow Birds – De Arend (meisjesjeugd), 13.30 uur Yellow Birds – Panthers (jongensaspiranten) en om 14.00 uur Yellow Birds – De Arend (jongensjeugd). Om 14.30 uur volgen er taekwondodemonstraties. Rond 15.00 uur beginnen de volleybalwedstrijden. De meisjesaspiranten van Yellow Birds speelt dan tegen Condor. Om 16.00 uur Yellow Birds – Condor (meisjesjeugd) en om 17.00 uur Yellow Birds – Yelyco (jongensjeugd). Om 18.00 uur start de Friyari Oso Prisiri met toespraken.

error: Kopiëren mag niet!