Plooien gladgestreken tussen BID-Team en Luchthaven Beheer

Met betrekking tot het misverstand dat op woensdag 14 januari is ontstaan tussen leden van het BID-Team van de politie en leden van de N.V. Luchthaven Beheer over het screenen van de BID-Teamleden op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij is tussen leidinggevenden van de politie en de directie van N.V. Luchthavenbeheer een gesprek geweest. Dit gesprek heeft geresulteerd in het wegwerken van het ontstane misverstand.
Indachtig de verantwoordelijkheid en verplichting van de politie organisatie in Suriname en gelet op de internationale veiligheidsregels en procedures die gelden voor internationale luchthavens zullen de leden van het BID-Team hun medewerking verlenen aan het helpen in stand houden van de veiligheid op de J.A. Pengel internationale luchthaven te Zanderij.

error: Kopiëren mag niet!