Partij Hooghart samen met NDP verkiezingen in

HooghartDe Partij voor Belangenbehartiging en Ontwikkeling (PBO) van Ronald Hooghart zal bij de komende verkiezingen samenwerken met de NDP van Desi Bouterse. Dat maakte Hooghart eerder op de avond onder luid gejuich van zijn achterban bekend tijdens de Opo Yari-meeting van zijn partij. Het was ook de eerste samenkomst van deze nieuwe partij, die haar roots heeft bij de vakcentrale Centrale Landsdienarenorganisatie (CLO). Een samenwerking met de zogenaamde monsterverbond (NF plus) sloot hij definitief uit.
Machtcentrum
Hooghart vertelde dat zijn organisatie jarenlang heeft geprobeerd het beste voor de ambtenaren aangesloten bij de CLO te halen, maar dat lukte nooit volledig. De reden was dat de CLO nooit vertegenwoordigd was in het machtscentrum. ‘Als je niet daar bent, kan je weinig bereiken. Hier en daar wordt er wel iets voor je gedaan’, zei de vakbondsman. Onder andere betere waardering van de arbeidsrechten en de woningnood zullen hoog op de agenda staan van zijn partij.

error: Kopiëren mag niet!