Model Beau Cskot gaat voor het beste

Creativity Unit promoot modelEen van de nieuwste modellen van het welbekende modellenbureau Creativity United is de charmante Beau Cskot. Dit opkomend model maakt al twee en een halve maand deel uit van het bureau. Ik ben gescout door Michael Kioe a Sen. Ik heb wel eerder reclamespotjes en een fotoshoot gedaan voor een reclame, maar dat vond ik niet zo leuk. Ik moest in de zon staan. Bij Michael heb ik geleerd hoe ik moet lopen en waarop ik allemaal moet letten. Als model hanteert hij een bepaalde leefstijl. Vroeg in de ochtend hardlopen, zeker vier maal per dag gymmen en aangepaste eetstijl hanteren. Ik eet vijf maal per dag kleine hoeveelheden, veel groenten, vruchten en vlees. Ik gebruik helemaal geen protein shake. Beau is student van de Amerikaanse High School Alpha Max, een instituut welke wij kunnen vergelijken met een middelbare opleiding.
Beau is geboren in Nederland. Hij heeft blank en Indonenisch bloed. Hij is nu al ruim vier en een half jaar in Suriname vanwege zijn ouders die hier hun bedrijf hebben opgezet. Mijn hobby’s zijn sporten, veel sporten en gymmen. En mijn favoriete merk of designer is Armani. Mijn boodschap is dat je alles kan bereiken zolang je voor het beste gaat. Na mijn opleiding in Suriname ga ik in het buitenland studeren. Als ik daar ook kan modelleren, zal ik zeker ervoor gaan. Als student heb je altijd extra zakcentjes nodig. Maar als ik echt doorbreek als model, zal ik ook ervoor gaan, aldus Beau.

error: Kopiëren mag niet!