Tien maanden baby dood door stroomstoot

De tien maanden oude baby, Rucherno Aloeboetoe, is in het weekend om het leven gekomen mogelijk door stroomstoot. Het slachtoffer was achtergelaten voor oppas bij zijn oudere zus van tien jaar. Op een onbewaakt moment is het jongetjes met een elektriciteitskabel in de woning gaan spelen waardoor hij een sterke stroomstoot heeft gehad en ter plekke het leven heeft gelaten. Na de ontdekking is de zus hulp gaan zoeken bij de buren. Volgens de buren vertoonde het kind geen tekenen van leven meer. Zij hebben terstond de politie ingeschakeld. De sterke arm van Paranam is ter plekke geweest. Een arts werd erbij gehaald die de dood heeft vastgesteld. Het lijk werd na de vaststelling met een uitvaartdienst afgevoerd naar het mortuarium. De politie heeft het lijk in beslag genomen, omdat sectie op het ontzielde lichaam de doodsoorzaak officieel moet vaststellen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!